CarbonTech Custom Basses

Een custom bass, op maat gemaakt…… dat is toch waar iedere bassist van droomt ? Alles wat je zoekt maar niet vindt in een standaard fabrieksbas, is vaak wel mogelijk bij een custom design. Bepaal zelf de klank, bespeelbaarheid en looks of voeg alle goede eigenschappen van je favoriete bassen samen tot dat ene, ultieme ontwerp.

Bij Vox Humana hebben we de kennis en ervaring in huis om die ideeen te verwerken tot een  topinstrument. Maar ook wij houden niet van verrassingen dus daarom maken wij vooraf een duidelijke prijsopgave, geven advies om uw budget niet te overschrijden en toetsen we de technische haalbaarheid van het door u gewenste instrument..

Wij bouwen dus echt het instrument zoals u het wilt hebben!

Laat je inspireren door de vele voorbeelden van Custom Basses die we door je jaren heen hebben gebouwd. En heb je eigen ideeën of wensen? Neem contact met ons op of kom eens een keer langs om over uw ideeën te praten.

Nordstrand Wide Jbass5

Electric Upright Bass

Electric Upright Bass van Remus Aussen

Kies Spector type

Custom bas. Kiesvorm geinspireerd op een Spector type bas. Opvallend detail de gouden kies inlay in de toets.

18 String bass

18 string bass

JB type block inlay

JB type met pearl blockinlay, Ash, Birdeye (AAA) CarbonTech neck.

JB type J-Retro

JB type met J-Retro preamp. Zeer uitgebreide preamp. Aktief en passief te gebruiken.

JB type Neuser systeem

JB type Neuser systeem brug. Deze brug biedt de mogelijkheid om per snaar een fretless sound te maken. De zadels kunnen eenvoudigweg worden verschoven waardoor er een soort fretlesszadel onder de snaar wordt geplaatst.

WaaierFrets

Hals met 2 verschillende mensuur lengtes gecombineerd tot een toets met uitwaaierende frets. Hierdoor kunnen gitaarsnaren en bassnaren gecombineerd worden.

JB type 5snaar fretless

JB type 5 snaar fretless met streepinleg in de ebben toets. AAA birdeye neck. Bartolini elementen, ABM bas brug. Swamp ash, 3 tone sunburst.

voxhumana.nl gebruikt functionele en analytische cookies om de website goed te laten functioneren.
Wanneer u op akkoord klikt, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies op deze website.
Meer informatie Ok