Metal - Custom Modellen

Zapata Lion guitar

Puur handwerk deze lion guitar

Custom 7 snaar Pensa Ibanez

7 snarige gitaar gebaseerd op een Ibanez en een Pensa met een carved quilted maple top. Deze gitaar is gebouwd voor Sylvester Vogelenzang de Jong van de band Ulysses.

SG scalloped Dijkwel

SG model met een floyd rose en een extreme scalloped neck. Een gitaar waar we eerder een scalloped replacement neck voor hadden gemaakt beviel na deze aanpassing dermate goed dat we nog een complete nieuwe gitaar voor deze klant mochten bouwen. Met als uitgangspunt. Bespeelbaarheid, toon en super sustain, Floyd rose en een EVH D tuner.  Gitaren bouwen voor klanten die zo goed weten wat ze willen zijn altijd een heerlijke uitdaging voor Vox Humana

Jackson Kelly left

Jackson Kelly als uitgangspunt. Op zoek naar een goede linkshandige gitaar? Dat valt niet mee. Meestal worden alleen de meest gangbare modellen linkshandig gebouwd (vaak in zwart). Een linkshandige gitaar laten bouwen door Vox Humaan is geen enkel probleem. En die kan dan ook precies aan jouw specificaties voldoen. Zoals jij het wilt hebben !

Ulysses Custom 7 snaar

7 snarige gitaar met een carved quilted maple top. Graphtech / Ghost Acousti-Phonic Preamp en Hexpander plus midi preamp met traktion. Alles werd geintegreerd in de body. Twee EMG 7 snaar humbuckers.

voxhumana.nl gebruikt functionele en analytische cookies om de website goed te laten functioneren.
Wanneer u op akkoord klikt, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies op deze website.
Meer informatie Ok