Service en Reparaties

Prijslijst - Reparatie en Service

Prijslijst van de meest voorkomende reparaties.Voor speciale wensen op reparatie of customizing gebied of een prijsindicatie, neem contact met ons op, maak een afspraak of kom een keer langs in onze werkplaats!..

Lees meer...

Afstellen

Een gitaar goed afstellen is specialisten werk. Helaas zien we nog al te vaak dat mensen een paar jaar doormodderen met een slecht bespeelbaar instrument. Vaak hebben mensen die pas beginnen met spelen geen idee hoe een gitaar moet spelen. Het is helemaal zonde als voor jonge kinderen hierdoor de lol van het spelen afgaat.  Bij Vox Humana werken er 4 mensen aan uw gitaar. Ieder gespecialiseerd op z'n eigen gebied. 

Lees meer...

Electronica

Krakende potmeters, haperende schakelaars, uitgangsignaal valt weg? Voor alle reparaties en customizing van de elektronica kunt u bij ons terecht.

Lees meer...

Vlakken

Veel problemen zoals fretbuzz, dubbele tonen, slechte sustain worden veroorzaakt door slecht fretwerk, versleten of loszittende/verende frets. 

In 75% van deze gevallen is vlakken en opnieuw afstellen de oplossing. Ook als u uw instrument in topconditie wil hebben is vlakken vaak de oplossing. Vlakken houdt in alle frets op dezelfde hoogte brengen. De crown van de frets opnieuw ronden en polijsten.

Lees meer...

Herfretten

Als vlakken niet meer mogelijk is, omdat de frets te laag worden of u wilt de lage smalle frets vervangen door medium of jumbo frets, zal de hals herfret moeten worden.

Lees meer...

Eind / Halffabrikaten - Custom orders

Dat Vox Humana de mogelijkheid biedt halffabrikaten voor u te produceren is in Nederland en Belgie algemeen bekend. Wij bieden de mogelijkheid halffabrikaten gedeeltelijk voor u af te werken. b.v. wel - of niet gefret, wel of geen paddlehead, wel of geen stipinleg etc..  Iedere bouwer kan zo alsnog zijn eigen finishing touch aan het instrument geven.

De voordelen hiervan voor u zijn, naast de grote flexibiliteit en tijdswinst, dat elke bouwer naar eigen inzicht het product kan verwerken en/of afwerken of het nu om standaard halzen gaat, 24 frets, mensuur van 50 cm, met of zonder inleg en bindingen, 6 snarige bassen met doorlopende hals, gefret of fretless. Vox Humana kan elke halffabrikaat voor u op elke gewenste specificatie verzorgen!

Lijmen en Lakken

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Je let even niet op en iemand loopt jouw standaard om, of de gitaar stond tegen de muur net niet recht, de ophanghaak was niet goed bevestigd.

Lees meer...

Martin Repair Facility

Toch iets om trots op te zijn. Authorized Martin Repair Facility.


Lees meer...

voxhumana.nl gebruikt functionele en analytische cookies om de website goed te laten functioneren.
Wanneer u op akkoord klikt, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies op deze website.
Meer informatie Ok