Onze winkel

Onze Winkel aan de Waalstraat 72 in Vlaardingen beslaat zo'n 300 m². Hier vind je een grote verscheidenheid gitaren en bassen van verschillende merken als Fender, Gibson, G&L, Ibanez, PRS, Gretsch, Schecter, Martin, Furch, Tanglewood en Alhambra. Vanzelfsprekend demonstreren we hier ook onze eigen Vox Humana Custom Shop gitaren en bassen!
Maar ook een beginner kan bij ons terecht voor een eerste studiegitaar, electrische starters gitaarset en gitaarles.

>> Klik hier voor een directe link naar ons huidige assortiment

Gitaar en bas versterkers - ook voor akoestische instrumenten
Ruime sortering electrische en acoustische gitaarversterkers en bas versterkers. Engl, Marble, Marshall, Vox, Fender, Blackstar, Roland, Ashdown, AER ..... Wil je iets uitproberen? Breng gerust je eigen instrument /apparatuur mee en test en vergelijk! Vanzelfsprekend bieden we ook een ruime sortering effektapparatuur van o.a. Boss, Dunlop, Vox, Joyo en Blackstar.

 

>> Klik hier voor een directe link naar ons huidige assortiment

Gitaarbouwafdeling & hout
Hier vind je alles voor de professionele gitaarbouwer, reparateur en hobbyist. Van het kleinste schroefje en knopje, slagplaten, elementen, gereedschappen, lak en gitaarbouwboeken, tot komplete op maat samengestelde bouwpakketten. Alles overzichtelijk uitgestald in onze vitrines.
Ook hebben wij in de loop der jaren een ruime sortering hout opgebouwd. Bodyhout, halshout, toetsen, bovendekken, zijwanden en achterdekken. Al ons hout wordt door onze expert geselecteerd en op de juiste wijze gedroogd voordat het verkocht of verder verwerkt wordt.

 

>> Klik hier voor een directe link naar ons huidige assortiment

Drums, keyboards, geluid en accessoires
Het is niet alleen gitaar wat de snaar slaat. In onze winkel vind je veel verschillende soorten accessoires, van saxophone rieten en drumstokken tot muziekstandaards. Ook voor een starters drumkit (akoestisch of digitaal), keyboards, kleine geluidsinstallaties, microfoons, mondharmonicas en een blokfluit kunt u bij ons terecht.

>> Klik hier voor een directe link naar ons huidige assortiment

Bladmuziek
Tevens vind je bij ons een collectie songbooks en studieboeken voor verschillende muziekinstrumenten. Hebben we een boek niet op voorraad, dan bestellen we het voor u. Meestal hebben we het boek binnen een paar dagen in huis. Gewoon even bellen!

>> Klik hier voor een directe link naar ons huidige assortiment

Gitaarles in Vlaardingen

 

Muziekles in jouw eigen stijl !

Wil jij ook een instrument leren spelen?

Sinds jaar en dag is Popschool De Reus het adres voor muziekonderwijs in de breedste zin van het woord. Wil je gitaar leren spelen, basgitaar of contrabas, wil je drummen, zingen, toetsen spelen, leren samenspelen in een band, een demo opnemen, bij Popschool De Reus zit je goed!

 Iwan geeft les bij ons in het pand. Echt een aanrader voor beginners en zeker ook voor gevorderden. Hij heeft al aardig wat mensen naar het conservatorium begeleid. Check him out !


Information

Vox Humana
Waalstraat 72 | 3131 CS Vlaardingen
Tel.: +31 10 4346628
info@voxhumana.nl
Kamer van Koophandel: 73868876
BTW nr: NL118482646B01

Openingstijden

Dinsdag van 13:00-17:00.

Woensdag  van 13:00-17:00.

Donderdag  van 13:00-17:00.

Vrijdag van 13:00-17:00. Vrijdag geen koopavond.

Zaterdag van 10:00-17:00.

Zondag en maandag gesloten.

 

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/ondernemen-en-werken-in-coronatijd/winkeliers

Corona en de regels voor winkeliers

Vanaf woensdag 28 april mogen alle winkels weer klanten ontvangen zonder winkelafspraak. Voor niet-essentiële winkels gelden wel voorwaarden. Ook warenmarkten mogen volledig open op 1,5 meter.

Regels voor winkeliers

  • Niet-essentiële winkels mogen maximaal 1 klant per 25 m2 ontvangen.
  • Er mogen in elk geval 2 klanten per verdieping worden ontvangen, ongeacht de grootte van de winkel. Kinderen t/m 12 jaar worden niet meegeteld.
  • Een hulpbehoevende en ondersteuner tellen samen als 1 klant.
  • De klant komt alleen.
  • Betalen gebeurt zoveel mogelijk contactloos.
  • De klant winkelt alleen als hij of zij klachtenvrij is.
  • Tijdens het winkelen houdt de bezoeker 1,5 meter afstand van anderen en draagt verplicht een mondkapje.
  • In de winkel mag slechts de hoognodige bezetting aanwezig zijn.

Telt het personeel ook mee bij het maximaal aantal personen?

Het personeel valt hierbuiten.

Wachtrijen buiten de winkel

De klant winkelt zo veel mogelijk alleen, dat scheelt in de drukte. Door winkeliers en gemeenten worden op lokaal niveau afspraken gemaakt over hoe om te gaan met de drukte. Deze afspraken zijn aanvullend op de landelijke afspraken die met de sector zijn gemaakt.

Servicepunten of winkels voor postpakketten en producten voor onderhoud/reparatie

Het brengen en afhalen van postpakketten en brengen en halen van producten voor onderhoud en reparatie vindt plaats los van het maximaal aantal personen per winkel. De winkelier moet wel een duidelijke bewegwijzering aanbrengen. Als de klant naast het brengen en afhalen van postpakketten/producten ook spullen wil kopen, dan valt deze klant onder het maximaal aantal toegestane klanten in de winkel.

Gevaccineerde klanten

Voor klanten die zijn gevaccineerd geldt dat het dragen van een mondkapje verplicht blijft. Iemand die is gevaccineerd kan het virus alsnog overbrengen.

1,5 meter afstand houden in uw winkel

U zorgt ervoor dat u en uw klanten 1,5 meter afstand kunnen houden tot elkaar. Bijvoorbeeld door een maximaal aantal klanten in uw winkel toe te laten.

 

 

Over ons

Privacy Policy

    Contact Us    
(Opent in  onze webshop)