Onze winkel

Onze Winkel aan de Waalstraat 72 in Vlaardingen beslaat zo'n 300 m². Hier vind je een grote verscheidenheid gitaren en bassen van verschillende merken als Fender, Gibson, G&L, Ibanez, PRS, Gretsch, Schecter, Martin, Furch, Tanglewood en Alhambra. Vanzelfsprekend demonstreren we hier ook onze eigen Vox Humana Custom Shop gitaren en bassen!
Maar ook een beginner kan bij ons terecht voor een eerste studiegitaar, electrische starters gitaarset en gitaarles.

>> Klik hier voor een directe link naar ons huidige assortiment

Gitaar en bas versterkers - ook voor akoestische instrumenten
Ruime sortering electrische en acoustische gitaarversterkers en bas versterkers. Engl, Marble, Marshall, Vox, Fender, Blackstar, Roland, Ashdown, AER ..... Wil je iets uitproberen? Breng gerust je eigen instrument /apparatuur mee en test en vergelijk! Vanzelfsprekend bieden we ook een ruime sortering effektapparatuur van o.a. Boss, Dunlop, Vox, Joyo en Blackstar.

 

>> Klik hier voor een directe link naar ons huidige assortiment

Gitaarbouwafdeling & hout
Hier vind je alles voor de professionele gitaarbouwer, reparateur en hobbyist. Van het kleinste schroefje en knopje, slagplaten, elementen, gereedschappen, lak en gitaarbouwboeken, tot komplete op maat samengestelde bouwpakketten. Alles overzichtelijk uitgestald in onze vitrines.
Ook hebben wij in de loop der jaren een ruime sortering hout opgebouwd. Bodyhout, halshout, toetsen, bovendekken, zijwanden en achterdekken. Al ons hout wordt door onze expert geselecteerd en op de juiste wijze gedroogd voordat het verkocht of verder verwerkt wordt.

 

>> Klik hier voor een directe link naar ons huidige assortiment

Drums, keyboards, geluid en accessoires
Het is niet alleen gitaar wat de snaar slaat. In onze winkel vind je veel verschillende soorten accessoires, van saxophone rieten en drumstokken tot muziekstandaards. Ook voor een starters drumkit (akoestisch of digitaal), keyboards, kleine geluidsinstallaties, microfoons, mondharmonicas en een blokfluit kunt u bij ons terecht.

>> Klik hier voor een directe link naar ons huidige assortiment

Bladmuziek
Tevens vind je bij ons een collectie songbooks en studieboeken voor verschillende muziekinstrumenten. Hebben we een boek niet op voorraad, dan bestellen we het voor u. Meestal hebben we het boek binnen een paar dagen in huis. Gewoon even bellen!

>> Klik hier voor een directe link naar ons huidige assortiment

Gitaarles in Vlaardingen

 

Muziekles in jouw eigen stijl !

Wil jij ook een instrument leren spelen?

Sinds jaar en dag is Popschool De Reus het adres voor muziekonderwijs in de breedste zin van het woord. Wil je gitaar leren spelen, basgitaar of contrabas, wil je drummen, zingen, toetsen spelen, leren samenspelen in een band, een demo opnemen, bij Popschool De Reus zit je goed!

 Iwan geeft les bij ons in het pand. Echt een aanrader voor beginners en zeker ook voor gevorderden. Hij heeft al aardig wat mensen naar het conservatorium begeleid. Check him out !


Information

Vox Humana
Waalstraat 72 | 3131 CS Vlaardingen
Tel.: +31 10 4346628
info@voxhumana.nl
Kamer van Koophandel: 73868876
BTW nr: NL118482646B01

Openingstijden

Dinsdag van 13:00-17:00.

Woensdag  van 13:00-17:00.

Donderdag  van 13:00-17:00.

Vrijdag van 13:00-17:00. Vrijdag geen koopavond.

Zaterdag van 10:00-17:00.

Zondag en maandag gesloten.

 

Vox Humana
Waalstraat 72 | 3131 CS Vlaardingen
Tel.: +31 10 4346628
info@voxhumana.nl

Over ons

Privacy Policy

    Contact Us    
(Opent in  onze webshop)