Vox Humana Custom Guitars & Basses

Onze CarbonTech Specials:

Wij hebben altijd een aantal handgebouwde gitaren en bassen in voorraad voor normale prijzen. Dit zijn basis modellen (ST en TE types) opgebouwd uit kwalitatief hoogwaardig toonhout en top hardware. De Carbon Tech Specials hebben ook altijd de CarbonTech neck gemonteerd voor superieure toon. Deze mix van specificaties staat garant voor instrumenten met een hoog afwerkings niveau, super feel/bespeelbaarheid en overtuigende toon. Houd de website in de gaten voor de actuele voorraad en prijzen.

Carbontech Specials

Carbontech Specials

De basis van een goede electrische gitaar was, is en blijft goed hout.  Hout geeft kleur, warmte, dynamiek en karakter aan een instrument.  Het bepaalt voor een groot deel het gevoel dat je  hebt met je favoriete gitaar.
Waarom dan toch “CarbonTech” ? Wij combineren de unieke eigenschappen van hout met onze “CarbonTech halspen” .
Carbontech Specials custom order

Carbontech Specials custom order

Een custom gitaar, op maat gemaakt…… dat is toch waar iedere gitarist van droomt ? Alles wat je zoekt maar niet vindt in een standaard fabrieksgitaar, is vaak wel mogelijk bij een custom design. Bepaal zelf de klank, bespeelbaarheid en looks of voeg alle goede eigenschappen van je favoriete gitaren samen tot dat ene, ultieme ontwerp.

Bij Vox Humana hebben we de kennis en ervaring in huis om die ideeen te verwerken tot een topinstrument. Maar ook wij houden niet van verrassingen dus daarom maken wij vooraf een duidelijke prijsopgave, geven advies om uw budget niet te overschrijden en toetsen we de technische haalbaarheid van het door u gewenste instrument..
Wij bouwen dus echt het instrument zoals u het wilt hebben!

Laat je inspireren door de vele voorbeelden van Custom Guitars die we door je jaren heen hebben gebouwd. En heb je eigen ideeën of wensen? Neem contact met ons op of kom eens een keer langs om over uw ideeën te praten.

CarbonTech Special Basses

CarbonTech Special Basses

De basis van een goede electrische bas, is en blijft goed hout. Hout geeft kleur, warmte, dynamiek en karakter aan een instrument. Het bepaalt voor een groot deel het gevoel dat je hebt met je favoriete instrument.
Waarom dan toch “CarbonTech” ? Wij combineren de unieke eigenschappen van hout met onze “CarbonTech halspen”
CarbonTech Special Basses Custom order

CarbonTech Special Basses Custom order

Een custom bass, op maat gemaakt…… dat is toch waar iedere bassist van droomt ? Alles wat je zoekt maar niet vindt in een standaard fabrieksbas, is vaak wel mogelijk bij een custom design. Bepaal zelf de klank, bespeelbaarheid en looks of voeg alle goede eigenschappen van je favoriete bassen samen tot dat ene, ultieme ontwerp.

Bij Vox Humana hebben we de kennis en ervaring in huis om die ideeen te verwerken tot een  topinstrument. Maar ook wij houden niet van verrassingen dus daarom maken wij vooraf een duidelijke prijsopgave, geven advies om uw budget niet te overschrijden en toetsen we de technische haalbaarheid van het door u gewenste instrument..

Wij bouwen dus echt het instrument zoals u het wilt hebben!

Laat je inspireren door de vele voorbeelden van Custom Basses die we door je jaren heen hebben gebouwd. En heb je eigen ideeën of wensen? Neem contact met ons op of kom eens een keer langs om over uw ideeën te praten.

Rinus Gerritsen Signature Basses

Rinus Gerritsen Signature Basses

De sound van de oude Danelectro bassen, veel geassocieerd met Rinus Gerritsen, en zijn dubbelnek bas zijn uniek. Een eigen geluid is iets waar Rinus al zijn hele loopbaan bij de Golden earring aan werkt en daar wordt nog steeds professioneel aan geschaafd en verbeterd.
Vox Humana bouwt de bas van Rinus Gerritsen
Onstaan van de RG lijn: Hoe is de samenwerking met Vox Humana ontstaan? Vox Humana doet al jaren reparaties en service onderhoud aan gitaren en de bassen van de Golden Earring. Een aantal jaar geleden werd de toets van de fretless Darwin gevlakt en die speelde en klonk daarna geweldig. Ook weer een bas met een uniek geluid en vorm. Vanaf die tijd ontstond er steeds meer een samenwerking waarbij verbeteringen of ideeen voor nieuwe instrumenten werden gerealiseerd.
Vox Humana is dan ook een bedrijf waar je instrumenten op maat kan laten bouwen.

Information

Vox Humana
Waalstraat 72 | 3131 CS Vlaardingen
Tel.: +31 10 4346628
info@voxhumana.nl
Kamer van Koophandel: 73868876
BTW nr: NL118482646B01

Openingstijden

Dinsdag van 13:00-17:00.

Woensdag  van 13:00-17:00.

Donderdag  van 13:00-17:00.

Vrijdag van 13:00-17:00. Vrijdag geen koopavond.

Zaterdag van 10:00-17:00.

Zondag en maandag gesloten.

 

Vox Humana
Waalstraat 72 | 3131 CS Vlaardingen
Tel.: +31 10 4346628
info@voxhumana.nl

Over ons

Privacy Policy

    Contact Us    
(Opent in  onze webshop)