Vox Humana CarbonTech Specials

De basis van een goede electrische gitaar was, is en blijft goed hout.  Hout geeft kleur, warmte, dynamiek en karakter aan een instrument.  Het bepaalt voor een groot deel het gevoel dat je  hebt met je favoriete gitaar.
Waarom dan toch “CarbonTech” ? Wij combineren de unieke eigenschappen van hout met onze “CarbonTech halspen” .

Vox Humana CarbonTech ST-50s Special

Een klassieke 2-tone sunburst, maple neck met compound radius, super vintage tremolo, locking tuners, regelbare serie schakeling. Een 50s Classic klaar voor het nieuwe millennium.

Vox Humana CarbonTech ST-60s Special

Swamp ash body • Vox Humana CarbonTech neck flame maple • Sperzel locking tuners • Hipshot tremolo • Kinman noiseless pickups • Custom humbucking switch • 3-Tone sunburst finish

Vox Humana CarbonTech ST-50s Special RW

De ST-50s Special met rosewood toets voor wie een wat warmere sound zoekt en de “feel” van een ongelakte rosewood toets prefereert.

Vox Humana CarbonTech ST-Thinline PSS

Een klassieke ST 2-tone sunburst in een Thinline uitvoering. Birdseye maple neck, rosewood toets met compound radius, super vintage tremolo, locking tuners, regelbare serie schakeling. Een Thinline die extra veelzijdig inzetbaar is.
Check hier de laatste prijs.

Vox Humana CarbonTech ST-Mahogany Special

Een prachtige mahonie body gecombineerd met een maple neck: Warmte gecombineerd met helderheid. En nog een paar felle Lipstick pickups om het af te maken.

Vox Humana CarbonTech ST-Quilted Maple Special

Superstrat met een quilted maple top en een hals met ebben toets. Eindeloze klankmogelijkheden door de EMG Dave Gilmour pickups en active tone controls.

Vox Humana CarbonTech TE-50s Special

Vintage looks maar met veel extra's onder de motorkap. Prachtige Birdeye Maple neck met uiteraard onze CarbonTech halspen, gecompenseerde brug voor een perfekte intonatie en een 4-standen switch voor een dikke humbucking sound.

Vox Humana CarbonTech TE-60s Special

Een 3-Tone sunburst Tele met een warm karakter door de rosewood toets en brass flat type bridge. En muisstil door de Kinman Noiseless pickups.

Vox Humana CarbonTech TE-Thinline HH

Thinline body met mooie carved flame maple top die niet alleen licht en comfortabel is maar ook een akoestisch karakter heeft dat versterkt pas echt tot leven komt. En twee Seth Lover humbucker pickups voor die warme maar ook heldere sound.
Check hier de laatste prijs.

Vox Humana CarbonTech TE-Thinline Rosewood Specials

Deze beauties zijn volledig uit rosewood (palisander) gemaakt, rosewood hals en toets. Rosewood thinline body. Afgewerkt met een witte binding. Een satin of een hoogglans afwerking. Heeft zeer opvallende toonkarakteristieken. Super helder en warm, maar ook zeer veel sustain. Echt een unieke sound. En prachtig om te zien! 
Check hier de laatste prijs.

Vox Humana CarbonTech TE-Thinline TV Jones Special

Thinline body met mooie flame maple top die niet alleen licht en comfortabel is maar ook een akoestisch karakter heeft dat versterkt pas echt tot leven komt. En TV-Jones pickups voor die heldere maar toch ook warme Gretsch sound.

VoxHumana CarbonTech TE-Thinline Mahogany Special

Deze beauty is volledig uit mahonie gemaakt, heeft een ebben toets en is afgewerkt met witte bindings. Kijk maar even rustig…… Vroeg zelf om een Bigsby vibrato.

Vox Humana CarbonTech TE-Thinline PRails Special

Onze favoriete allround humbuckers op een thinline body met quilted maple top. Deze unieke pickups zijn van een vette humbucker om te schakelen in een dikke P90 of een heldere single coil. Blijft er nog iets te wensen over ?

Vox Humana Carbontech LP thinline

Deze beautie is een van de gitaren uit een serie van 6 Les Paul look-a-likes. En prachtig om te zien!
Check hier voor de laatste prijs en beschikbaarheid.

Information

Vox Humana
Waalstraat 72 | 3131 CS Vlaardingen
Tel.: +31 10 4346628
info@voxhumana.nl
Kamer van Koophandel: 73868876
BTW nr: NL118482646B01

Openingstijden

Dinsdag van 13:00-17:00.

Woensdag  van 13:00-17:00.

Donderdag  van 13:00-17:00.

Vrijdag van 13:00-17:00. Vrijdag geen koopavond.

Zaterdag van 10:00-17:00.

Zondag en maandag gesloten.

 

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/ondernemen-en-werken-in-coronatijd/winkeliers

Corona en de regels voor winkeliers

Vanaf woensdag 28 april mogen alle winkels weer klanten ontvangen zonder winkelafspraak. Voor niet-essentiële winkels gelden wel voorwaarden. Ook warenmarkten mogen volledig open op 1,5 meter.

Regels voor winkeliers

  • Niet-essentiële winkels mogen maximaal 1 klant per 25 m2 ontvangen.
  • Er mogen in elk geval 2 klanten per verdieping worden ontvangen, ongeacht de grootte van de winkel. Kinderen t/m 12 jaar worden niet meegeteld.
  • Een hulpbehoevende en ondersteuner tellen samen als 1 klant.
  • De klant komt alleen.
  • Betalen gebeurt zoveel mogelijk contactloos.
  • De klant winkelt alleen als hij of zij klachtenvrij is.
  • Tijdens het winkelen houdt de bezoeker 1,5 meter afstand van anderen en draagt verplicht een mondkapje.
  • In de winkel mag slechts de hoognodige bezetting aanwezig zijn.

Telt het personeel ook mee bij het maximaal aantal personen?

Het personeel valt hierbuiten.

Wachtrijen buiten de winkel

De klant winkelt zo veel mogelijk alleen, dat scheelt in de drukte. Door winkeliers en gemeenten worden op lokaal niveau afspraken gemaakt over hoe om te gaan met de drukte. Deze afspraken zijn aanvullend op de landelijke afspraken die met de sector zijn gemaakt.

Servicepunten of winkels voor postpakketten en producten voor onderhoud/reparatie

Het brengen en afhalen van postpakketten en brengen en halen van producten voor onderhoud en reparatie vindt plaats los van het maximaal aantal personen per winkel. De winkelier moet wel een duidelijke bewegwijzering aanbrengen. Als de klant naast het brengen en afhalen van postpakketten/producten ook spullen wil kopen, dan valt deze klant onder het maximaal aantal toegestane klanten in de winkel.

Gevaccineerde klanten

Voor klanten die zijn gevaccineerd geldt dat het dragen van een mondkapje verplicht blijft. Iemand die is gevaccineerd kan het virus alsnog overbrengen.

1,5 meter afstand houden in uw winkel

U zorgt ervoor dat u en uw klanten 1,5 meter afstand kunnen houden tot elkaar. Bijvoorbeeld door een maximaal aantal klanten in uw winkel toe te laten.

 

 

Over ons

Privacy Policy

    Contact Us    
(Opent in  onze webshop)